We hebben ‘m binnen, de PPP accreditatie!

 

 

Een keurmerk voor promotie- en relatiegeschenkenbranche is belangrijk om het kaf van het koren te scheiden, zodat het voor eindklanten helder is wie de professionele, duurzame partijen zijn om mee samen te werken. Daarom zijn we extra blij met de erkenning vanuit onze brancheorganisatie. ZaaKado heeft ‘m binnen, de PPP-accreditatie!

 

Wat is het PPP-keurmerk?

PPP staat voor Promotional Products Professionals, de brancheorganisatie van distributeurs en leveranciers van promotionele producten en relatiegeschenken. Alleen bedrijven die aan de voorwaarden voldoen komen in aanmerking voor het PPP kwaliteitslabel.

 

Toetsing voor keurmerk

 

Om te worden geaccrediteerd moeten PPP leden dus voldoen aan een aantal basisvoorwaarden. Daarnaast bestaat het accreditatiesysteem uit een drie pijlers:

  • Kennis en kunde

Kennis van het vak, de branche en de producten is cruciaal. Door het volgen van specifieke programma’s en trainingen kunnen accreditatiepunten worden verdiend

  • Sustainability & Social Business

Van de aangesloten leden wordt verwacht dat zij eerlijk en duurzaam zakendoen. Dit wordt op verschillende manieren getoetst.

  • Inzet voor de branche

PPP leden zetten zich actief in voor de professionalisering en stimulering van de sector en promotionele producten. Dit gebeurt onder andere via commissies, denktanks en klankbordsessies.

 

Er verandert niets voor onze klanten

We zijn natuurlijk ontzettend vereerd dat we het PPP-keurmerk hebben gekregen, maar voor u als klant verandert er niets. Wij blijven u zoals altijd inspireren en adviseren over de beste zakelijke cadeaus voor uw organisatie, doelgroep en doelstellingen. Op onze eigen creatieve en duurzame manier. Want daar bent u uiteindelijk het beste mee geholpen. En wij ook.

 

 

 

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in één van onze giveaways of relatiegeschenken? Vraag direct een offerte aan via info@zaakado.nl of bel ons via telefoonnummer: 085 – 486 37 50. Wij maken vrijblijvend een creatief voorstel voor uw specifieke geefmoment en/of voor het door u gewenste product.

ZaaKado B.V. | Hertzstraat 8 | 2652 XX Berkel en Rodenrijs | +31 (0)85-4863750 | info@zaakado.nl | www.zaakado.nl

Creatief ontzorgen!

 

 

    Vragen? Stel uw vraag hieronder: