Lees ons interview over duurzaam ondernemen

 

 

Wat duurzaamheid voor ZaaKado én voor onze klanten betekent leest u in een interview van Ondernemen010, hét platform voor ondernemers uit Rotterdam. Dus ook voor ZaaKado.

 

William en Lisa Schildwacht, de oprichters van ZaaKado, vertellen op Ondernemen010.nl over duurzaam ondernemerschap en wat dat voor de branche en hun bedrijf precies betekent. Want het is meer dan alleen kijken naar het gebruikte materiaal of het productieproces van relatiegeschenken. Zeker zo belangrijk is het om een zakelijk cadeau waardevol voor de ontvangers te laten zijn. Zodat het niet vroegtijdig in de prullenbak belandt. Maar ook de eigen afvalstromen onder de loep nemen, samenwerken met een sociale werkplaats en zorgen voor een groene energievoorziening van het pand en de showroom. Lees hier het hele interview in Ondernemen010.

 

ZaaKado krijgt PPP-accreditatie

Dat duurzaamheid en relatiegeschenken goed samengaan, bewijst ook het keurmerk dat ZaaKado onlangs kreeg van de brancheorganisatie van promotionele producten: de PPP-accreditatie. Een van de pijlers van dit keurmerk is ‘Sustainable and Social Business’. En dat is nu precies waar wij veel energie in stoppen. Groene energie welteverstaan. Want het pand van ZaaKado is energiepositief ;-).

Lees hier meer over de toekenning van het PPP keurmerk.

Wilt u weten welke ‘sustainable’ ideeën wij voor uw organisatie kunnen bedenken? Bel of mail ZaaKado voor een brainstorm, bezoek of een vrijblijvend groen voorstel.

 

 

 

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in één van onze giveaways of relatiegeschenken? Vraag direct een offerte aan via info@zaakado.nl of bel ons via telefoonnummer: 085 – 486 37 50. Wij maken vrijblijvend een creatief voorstel voor uw specifieke geefmoment en/of voor het door u gewenste product.

ZaaKado B.V. | Hertzstraat 8 | 2652 XX Berkel en Rodenrijs | +31 (0)85-4863750 | info@zaakado.nl | www.zaakado.nl

Creatief ontzorgen!

 

 

    Vragen? Stel uw vraag hieronder: