Wordt ZaaKado ‘Leverancier van het jaar’? Stem mee!

 

Stemt u ook op ons?

Het platform voor actiemarketing, promotionele producten en diensten in Nederland, PromZ, heeft ZaaKado genomineerd voor de Leverancier van het Jaar 2021, in de categorie Full Service Leverancier. Wij zijn natuurlijk supertrots op deze nominatie! Maar naast een vakjury bepalen de stemmen van het publiek en die van de suppliers ook wie de winnaar wordt. Dus wij hebben uw stem hard nodig!

 

Breng hier uw stem uit

 

 

Over de award ‘Leverancier van het jaar’

Sinds 2003 wordt de award ‘Leverancier van het jaar’ uitgereikt door het platform Promz, daarbij ondersteund door de brancheverenging PPP. Het is een prijs van het vak voor het vak, maar ook de klanten van de leveranciers kunnen hun stem uitbrengen op een van de genomineerde bedrijven. De stem van de vakjury telt mee voor 50 procent. De publieksstemmen en stemmen van de suppliers zijn allebei goed voor 25 procent. Dit jaar zijn er 15 bedrijven genomineerd voor ‘Leverancier van het Jaar’, waaronder dus ZaaKado.

 

Uw stem is goud waard!

Wij zijn supertrots op deze nominatie! En nog blijer met elke stem voor ZaaKado, want het zou fantastisch zijn als wij ook echt tot ‘Leverancier van het jaar 2021’ zouden worden uitgeroepen. Maar daar hebben wij uw steun en stem bij nodig. Dus stemt u mee, op ZaaKado?

 

Stem hier op ZaaKado!

Namens het hele ZaaKado team: alvast enorm bedankt!

 

 

 

 

    Vragen? Stel uw vraag hieronder: