Weer genomineerd voor ‘Leverancier van het Jaar’!

Stem op ons

Met trots kunnen wij vertellen dat ZaaKado wederom is genomineerd voor de Leverancier van het Jaar Award 2023. Een deskundige jury heeft ons bedrijf gekozen als een van de 15 genomineerden in de categorie Full Service Supplier! De award wordt sinds 2003 uitgereikt op initiatief van PromZ. Het is een prijs van het vak voor het vak, maar ook de eindklant kan een stem uitbrengen. En dat kan nu al, heel eenvoudig, via onderstaande link:

 

Breng hier uw stem uit

 

   

 

Stemmen en bekendmaking winnaar

De stemmen van het publiek en de suppliers bepalen – naast de stem van de vakjury – mede de winnaar. Hierbij telt de stem van de vakjury voor 50 procent mee en de publiek- en supplierstemmen allebei voor 25 procent. De bekendmaking van de winnaar ‘Leverancier van het Jaar 2023’ zal plaatsvinden tijdens de Night of the PromZ, aan het einde van de eerste dag van De Leveranciersdagen, op 6 en 7 september 2023 in Expo Houten.

 

Gerenommeerde jury

De vakjury, die verantwoordelijk is voor de uiteindelijke selectie van de 15 genomineerden, bestaat uit: Esther Smit (Oxious), Bob Heerius (XD-Connects), Ivo van der Maat (PF Concept), Jeroen Koekoek (Promocat), Gilles Brunin (L-shopteam Nederland), John Swaab (Het Portaal Media) en Peter van Gestel.

 

Ook uw stem is goud waard!

De nominatie (en hopelijk ook de award!) is voor ZaaKado de erkenning dat we ons onderscheiden door onze service en toewijding om bijzondere zakelijke geefmomenten voor onze klanten te realiseren. We glimmen van trots! Onze waardering voor de jury is groot. En ook geven we onze klanten en overige relaties een ferme ‘handdruk’: alvast heel veel dank voor jullie steun en stem!

 

Stem op ZaaKado!

Namens het hele ZaaKado team: alvast heel veel dank!

 

 

 

 

    Vragen? Stel uw vraag hieronder: