Een geweldige baan als je van cadeautjes houdt…

 

Een baan voor jou? ZaaKado is op zoek naar een allround Projectmanager voor 28 tot 32 uur per week. Ons hechte, hardwerkende team en onze groeiende klantenkring kunnen namelijk wel wat extra handjes gebruiken!

 

 

Wat kun je zoal?

Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor alle verkoopprocessen. Denk aan de inkoop en verkoop van relatiegeschenken, het klantcontact en projectbewaking. Je gaat ook met collega’s naar inspiratiebeurzen voor relatiegeschenken en kerstpakketten én je bent elk jaar aanwezig op onze eigen ZaaKado-beurs voor klanten en prospects. Pas jij in ons team? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, stressbestendige collega met gevoel voor humor en een positieve instelling. Je hebt zin om aan de slag te gaan en je zet net even dat stapje extra om iets voor elkaar te krijgen. Wij verkopen nooit ‘nee’ tenzij we echt alles op alles hebben gezet. Onze klanten waarderen dat enorm. Maar dat lukt natuurlijk alleen omdat we nauw contact houden met opdrachtgevers, leveranciers en drukkerijen.

 

Wat doet ZaaKado?

ZaaKado is de creatieve partner van veel bedrijven en instellingen om hun relatie met medewerkers, klanten, leveranciers en zakelijke relaties te starten en te verstevigen door middel van de juiste geschenken. Want wat is er nou leuker dan iemand blij maken? Of het nu gaat om een luxe relatiegeschenk of een kleine, onverwachte verrassing. Er verschijnt gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger. En je krijgt er zoveel voor terug: waardering, aandacht, betrokkenheid, loyaliteit. Zie ook de Over ons pagina.

 

Nieuwe werkplek

Ook leuk om te alvast te vertellen: je komt op een geweldige plek te werken, want ZaaKado is eind 2023 verhuisd naar een gloednieuw pand in Berkel & Rodenrijs, speciaal ontworpen en gebouwd voor ons. Met een kantoor, opslag en showroom vol inspirerende cadeau-ideeën. Je kunt er trouwens gratis parkeren en de locatie is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

 

Ben je geïnteresseerd in deze baan?

Neem gerust contact op met Lisa Schildwacht via 06-47073696 of directie@zaakado.nl of vul het formulier hieronder in. We hopen iets van je te horen!

 

 

 

 

 

 

    Vragen? Stel uw vraag hieronder: