Tineke, welkom bij ZaaKado!

 

Office manager Tineke Waterreus is nog maar net begonnen bij ZaaKado maar ze voelt zich er al helemaal thuis. Ze is vol enthousiasme en wil in de toekomst graag ‘allround’ ingezet kunnen worden. Als echte teamspeler past ze perfect in het team van ZaaKado. Welkom Tineke!

 

Wat houdt jouw functie in?

“Ik ben nu vooral bezig met het afhandelen van e-mails en offertes maken. Uiteindelijk moet ik orders voor onze klanten helemaal kunnen verzorgen, van begin tot eind. Dus dat betekent ook contacten onderhouden met de leveranciers. Ik wil heel graag allround ingezet kunnen worden zodat je kunt inspringen waar en wanneer dat nodig is. Dan blijft het werk ook gevarieerd.

Voor deze job werkte ik voor een huisartsenpraktijk. Daar was ik als administratief/financieel medewerker verantwoordelijk voor de declaraties van zo’n 9.000 patiënten en de correspondentie met alle instanties. Ik werkte daar eigenlijk helemaal alleen, dat vond ik niet zo prettig. Ik ben meer een teamplayer en een gezelschapsdier.”

 

Je was ook op het Inspiratie Event van ZaaKado. Nog leuke dingen gezien?

Het is best een grote wereld, de wereld van relatiegeschenken. Daar moet ik me nog helemaal in gaan verdiepen. Maar ik vond het contact met de leveranciers en klanten erg leuk. Ook omdat de verhalen bij sommige producten heel persoonlijk waren. Wat mij opviel en erg aanspreekt zijn de kleurpaletten van de zakelijke producten tegenwoordig. Vroeger zag je vooral primaire kleuren, nu is er veel meer variatie. De verschillende stands waren prachtig op elkaar afgestemd! Dat helpt ons ook, want iets aanprijzen waar je zelf achter staat, is veel makkelijker. Zeker als je het ook gezien en gevoeld hebt!”

   

 

Wat wil je nog leren bij ZaaKado?

“Het leukste vind ik het als je alles kan en overzicht hebt. Zodat je voor je collega’s een goede ondersteuning kunt zijn. Nu de drukke kerstperiode er weer aan komt, zetten we er met z’n allen onze schouders onder. Het is natuurlijk supergaaf als je elkaar daarna een high-five kunt geven van ‘dat hebben we samen gefikst’. De Rotterdamse mentaliteit haha!

 

Wat doe je graag in je vrije tijd?

“Mijn man en ik hebben zo’n mooie babyblauwe Vespa en zodra het mooi weer is trekken we er met de scooter op uit. Een rondje Rottemeren bijvoorbeeld. Ik hou ook van wandelen. Misschien omdat ik in de stad woon, dan trekt de natuur altijd. Verder heb ik jarenlang in een band gezongen. Vlak voor de coronacrisis hebben we er een punt achter gezet. Maar ik zie mijn twee vriendinnen (ook wel de Sista’s genoemd) gelukkig nog elke maand. We zingen volgend jaar alweer 20 jaar met elkaar. We houden van funk en soul maar vooral van akoestische liedjes, want we doen alles driestemmig.”

 

Wil je verder nog iets kwijt?

“Eigenlijk alleen dat ik me bij ZaaKado al vanaf de eerste dag thuis voel. Ik heb geweldige collega’s, die mij met open armen hebben ontvangen. Het is heel fijn om zo te starten in een nieuwe baan.”

 

Kennismaken?

Heeft u interesse in een van onze relatiegeschenken? Tineke is op maandag, donderdag en vrijdag bij ZaaKado te bereiken. Maar u kunt natuurlijk ook bij haar collega’s terecht. Vraag direct een offerte aan via info@zaakado.nl of bel ons via telefoonnummer: 085 – 486 37 50. Wij maken vrijblijvend een creatief voorstel voor uw specifieke geefmoment en/of een offerte voor het door u gewenste promotieartikel. Het complete team van ZaaKado team staat voor u klaar!

 

ZaaKado B.V. | Hertzstraat 8 | 2652 XX Berkel en Rodenrijs | +31 (0)85-4863750 | info@zaakado.nl

 

    Vragen? Stel uw vraag hieronder: