Zo kiest u het perfecte promotie-artikel voor beurs en event!

 

Een promotie-artikel weggeven, gewoon om het geven? Die tijd ligt gelukkig al ver achter ons. Want als uw organisatie promotieartikelen uitdeelt op een beurs, open dag, congres of evenement, dan is het belangrijk om de juiste boodschap te overhandigen. Met zomaar wat bedrukte pennen of andere hebbedingetjes weggeven laat u geen memorabele of goede indruk achter. Elk geschenk staat symbool voor iets. Hoe groot of klein het ook is. Dus ook een promotie artikel voor een event is een slimme communicatietool. ZaaKado helpt u daarbij. Zodat u het juiste verhaal vertelt, op het juiste moment.

 

Waarom een promotie-artikel uitdelen op een beurs?

Het weggeven van promotieartikelen op beurzen en events heeft nog altijd een grote toegevoegde waarde. Met de juiste giveaways kunt u uw doelen bereiken. Een weggever overhandigen kan bijvoorbeeld het begin zijn van een gesprek bij beursbezoekers. “Weet u wat dit is?” of “Heeft u ook wel eens …..?”. Door het weggeven van een opvallend en perfect passend promotieartikel of een goodiebag creëert u een natuurlijke situatie om potentiële klanten aan te spreken. Zo komt u erachter waar ze naar op zoek zijn. Welke oplossing u kunt bieden voor hun problemen, enzovoorts.

 

Zo kiest u de juiste promo-items voor een beurs of evenement

 

De herfst en het vroege voorjaar (februari, maart, april) zijn echte beursmaanden. Als u wilt scoren tijdens een beurs, open dag of (zakelijk) event, dan is een opvallende weggever een handig en sympathiek hulpmiddel. Maar hoe kies je nu de juiste weggever voor uw bedrijf en uw doelstellingen? Zeker met het enorme aanbod aan promotieartikelen! ZaaKado helpt u daarbij. Wij hebben jarenlange ervaring in het bedenken, leveren en bedrukken van promotionele items. Wij helpenu graag met de vraag ‘Hoe kies je de juiste promotieartikelen voor een beurs of event?’

 

De kracht van een sterk promotie-artikel

 

Bij het kiezen van geslaagde promotie items voor een beurs of event is er eigenlijk maar één belangrijke vraag: Waarom wilt u iets weggeven? In het antwoord op die vraag zit uw verhaal verstopt. Uw bedrijf heeft bijvoorbeeld een nieuw product of een nieuwe slogan. Dat wilt u natuurlijk goed onder de aandacht brengen. Met een passend promotie-artikel is dat een stuk makkelijker! En u kunt bovendien een goed gesprek met uw doelgroep aangaan! In dit artikel van De Zaak staat dit nog eens uitgelegd bij stap 7.  Maar als u weet waarom u iets wilt weggeven, dan heeft u natuurlijk nog geen giveaway. Geen nood! Vanaf hier kunt u het creatieve team van ZaaKado inschakelen. Geheel vrijblijvend. Want wij weten als geen ander welke promo-items er (nieuw) op de markt zijn. En welke geschikt zijn voor uw organisatie. Zodat u met een passend promotie-artikel gegarandeerd scoort. Hoe gaat dit in z’n werk?

 

De werkwijze van ZaaKado

  1. Briefing

Allereerst bespreken we zaken als ‘Wat wilt u bereiken of vertellen?’. En ook de gelegenheid, het budget en andere wensen komen aan bod.

  1. Creatief voorstel bedenken

Daarna gaat Zaakado aan de slag met het maken van een goed creatief voorstel. Dit kost uiteraard wel even tijd. Houdt u rekening met enkele dagen.

  1. Voorstellen bespreken

De voorstellen worden gepresenteerd en samen besproken. Zodat we komen tot een perfect promotieartikel voor uw organisatie.

  1. Bestellen en leveren

Naast levertijden, aantallen enz. bepalen we ook in overleg met u waar op het artikel u uw logo gedrukt wilt hebben. U ontvangt ook altijd eerst een proefdruk voor akkoord. Daarna starten wij met de bestelling en het drukproces. Dit laatste duurt normaal gesproken zo’n twee tot drie weken (na akkoord op de proefdruk). Maar dit verschilt per promotieartikel.

Het gehele proces neemt dus enige tijd in beslag. Het is dan ook raadzaam om ons minimaal zes weken voor de gewenste leverdatum te benaderen. Dan weet u zeker dat u alle promotiematerialen op tijd in huis heeft. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook helpen in een korter tijdsbestek. Maar dan is er vaak geen tijd meer om bijvoorbeeld samples toe te sturen.

 

Wat hebben wij nodig om aan de slag te gaan?

  

  • De datum van de beurs of het evenement
  • Uw logo (als EPS bestand)
  • Het budget
  • Het gewenste aantal artikelen
  • De reden waarom u een geschenk wilt weggeven (Wat is uw verhaal tijdens de beurs?)
  • De website van uw bedrijf (om ons een beeld te vormen over uw organisatie)

 

Een voorbeeld uit onze praktijk

We laten u graag dit voorbeeld zien van een klant van ZaaKado om onze werkwijze te illustreren. Dit is uiteraard slechts één case uit de praktijk. Wilt u meer voorbeelden van ons werk, neem dan gerust even contact met ons op. Ook als u meer over prijzen en bijzonderheden van bepaalde producten wilt weten. De prijs is sterk afhankelijk van het aantal, de soort bedrukking en de gewenste leverdatum. Bel ons gerust voor meer informatie via 085-4863750. Of mail naar info@zaakado.nl.

 

Op zoek naar een uniek promotie-artikel of relatiegeschenk?

ZaaKado spot voor u de laatste trends. Niet alleen op het gebied van promotieartikelen voor beurzen en events. Ook als het gaat om luxe of duurzame relatiegeschenken, kerstpakketten of eindejaarscadeaus. Wat u ook zoekt, wij zorgen ervoor dat uw relaties en medewerkers verrast worden met een origineel cadeau. Check onze website vol cadeau ideeën, voor elk geefmoment. Of laat ZaaKado voor u de beste producten ontdekken, ook een promotie-artikel. Van een visitekaartje met chocolade logo tot een perfect bedrukte en gepersonaliseerde mok. Wij denken graag met u mee en maken het gepersonaliseerd. Want uw logo kan op elk product of verpakking worden gedrukt. Meer info? Vul onderstaand formulier in of bel naar 085 486 3750.

 

 

 

    Vragen? Stel uw vraag hieronder: