Kom je ook naar de Klantendag 2023?

Aanmelden kan nu al!

Vaste klanten weten het al… elk najaar organiseert ZaaKado een gezellig event voor klanten (en toekomstige klanten ;-). Om inspiratie op te doen voor duurzame, hippe en originele zakelijke cadeaus. In 2023 is onze Klantendag op dinsdag 12 september

 

Alle cadeau-ideeën onder 1 dak!

Ook deze keer hebben wij leveranciers uitgenodigd van de meest uiteenlopende producten en geschenken. Van slimme gadgets tot hippe ginflessen. En van custom made kerstcadeaus en originele kerstpakketten tot duurzame promotie-artikelen. U vindt ze op 12 september allemaal onder één dak tijdens dit inspirerende event! Zodat u in een paar uur tijd weer volop inspiratie en cadeau-ideeën kunt opdoen. Dat scheelt veel tijd en gedoe. En het is ook nog eens super gezellig om elkaar te spreken onder het genot van een hapje en drankje!

 

Voor elke bezoeker een mooie goodiebag

Uiteraard ontbreekt ook een goed gevulde goodiebag van ZaaKado niet op ons inspiratie-event. Daarvoor is het wel noodzakelijk om je vooraf aan te melden. Je kiest zelf een tijdvak dat jou het beste uitkomt. Dat zorgt voor spreiding van het aantal bezoekers, zodat iedereen alles goed kan zien, proeven en voelen.

 

Gratis entree en parkeren op de Klantendag 2023

Ook in 2023 vindt de ZaaKado Klantendag plaats in het Wapen van Vidaa. Dat is een prachtige locatie onder de rook van Rotterdam, met een ruime eventhal, ruime (gratis) parkeergelegenheid en een buitenterras. Kom je ook langs op deze inspirerende locatie?

 

 

Cadeau inspiratie voor elk bedrijf en elke doelgroep

Wij geven u op 12 september 2023 een kijkje in de laatste trends op het gebied van zakelijke cadeaus. Aan de voorbereidingen wordt hard gewerkt, zodat er voor elke doelgroep en elke gelegenheid passende geschenken worden gepresenteerd. En daar zitten de meest originele ideeen bij! Van handige gadgets tot duurzame relatiegeschenken. Van de mooiste kerstpakketten en opvallende promo-items tot luxe nieuwjaarscadeaus. Maar ook leuke promotie-artikelen en prachtige wijn- en bierpakketten. Kom dus zeker een kijkje nemen. Dan weet je ook zeker dat de feestdagen geen stressdagen worden voor de inkoop- of marketingafdeling.

 

 

Even aanmelden? Graag!

Meld je nu alvast aan voor de Klantendag van ZaaKado. Ook andere geïnteresseerden in relatiegeschenken zijn van harte welkom. Of neem gezellig een collega mee. Meld je aan via onderstaande button:

Aanmelden »

 

 

Graag tot 12 september 2023 op de Klantendag van ZaaKado!

 

 

 

 

    Vragen? Stel uw vraag hieronder: