ZaaKado beurstip: geef een giveaway met een verhaal

 

Hoe bereidt u medewerkers voor om bezoekers op de beurs succesvol te benaderen? Heeft u het weleens meegemaakt dat mensen doorlopen? Of geen interesse tonen? Wij hebben de oplossing: geef een giveaway die past bij uw verhaal! Wij vertellen u graag hoe u dit het beste kunt aanpakken met een aantal concrete voorbeelden.

 

Trek de aandacht

Eerst nog even een paar tips en meer informatie over een giveaway met een verhaal:

  1. Surprise! Zorg dat niemand van tevoren weet welke giveaway u heeft. Bezoekers zullen hierdoor nieuwsgierig worden.
  2. Bedenk van te voren een goede openingszin zoals: ‘Weet u wat dit is?’. Mensen gaan erover nadenken. En als ze het niet weten, blijven ze stilstaan. Want ze willen het toch graag weten. Daarna vertelt u het verhaal van de giveaway en dit combineert u met het verhaal van uw bedrijf of instelling. Dit wordt ook wel storytelling genoemd.
  3. Storytelling is een vorm van contentmarketing waarbij je verhalen gebruikt als krachtig en effectief communicatiemiddel. Een verhaal is voor ons brein namelijk makkelijk te onthouden. Het is vaak interessant en een logische manier om kennis te verwerken. Het is dus belangrijk om een giveaway uit te delen die bij uw organisatie past. Want zo’n kleine weggever maakt uw verhaal compleet en geloofwaardig. Dit is dé manier om aandacht te trekken op een beurs.

Voorbeeld: een sleutelhanger met een gloeilamp is een mooie giveaway voor een reclamebureau. De boodschap kan iets zijn zoals ‘Wij komen altijd met goede ideeën’ of ‘Wij laten ons licht erop schijnen’. Of ‘Wij zetten uw merk in de spotlights’. Kortom, het verhaal van dit bedrijf past perfect bij de giveaway! Nog een voorbeeld: een energiedrankje voor een logistiek bedrijf. ‘Wij hebben volop energie om voor u te rennen’. Op deze manier is het verhaal van het bedrijf gecombineerd met de giveaway. Lees hieronder nog meer giveaways die wij voor onze klanten hebben geleverd. En die naadloos aansluiten bij hun verhaal.

 

Geen ruis met de windblocker

Windblocker Storytelling beurs Smartphone relatiegeschenk thema beurs giveaway geluid windbeschermer bellen personaliseren ZaaKado Rotterdam Relatiegeschenk goodiebag

Met een windblocker kunt u overal bellen zonder ruis van wind. Een windblocker kan geplaatst worden op een smartphone. Hiermee filtert u alle geluiden door wind, storm en regen waardoor de geluidskwaliteit optimaal blijft. Handig! Deze windblocker hebben wij geleverd aan een communicatiebureau. Hun verhaal? Zij helpen bedrijven met het verzorgen van de communicatie, zodat er geen miscommunicatie – oftewel ‘ruis’ – is. Het product versterkt hun verhaal, omdat zowel het communicatiebureau als het product ervoor zorgen dat er geen ruis is. Geïnteresseerd in dit product? Lees hier meer informatie over de windblocker.

 

Auto luchtverfrisser: een frisse reminder

Fleurametz Auto luchtverfrisser logo eigen vorm fruit bloemen auto geur transportsector giveaway ZaaKado Rotterdam Relatiegeschenk bloemengroothandel fris zaakadotip

U kunt bij ons auto geheel gepersonaliseerde auto luchtverfrissers bestellen. Dus met uw eigen logo, vorm, geur en bedrukking! De vorm en geur prikkelen de zintuigen. Daarmee laat het een onuitwisbare indruk achter. Wij hebben deze giveaways gemaakt voor een grote bloemengroothandel. Uiteraard in de vorm en geur van bloemen. Het verhaal van dit bedrijf: ‘Dagelijks onderweg met de heerlijke geur van bloemen!’. Op deze manier denken mensen dagelijks in de auto aan de bloemengroothandel. Slim! Geïnteresseerd in dit product? Lees hier meer informatie over de auto luchtverfrisser.

 

Groeiend potlood
Groeiende potlood zaden uniek relatiegeschenk MVO ECO duurzaam groen CSR milieu natuur ZaaKado Rotterdam Relatiegeschenk Cadeau Zaakadotip giveaway beurs goodiebag

 

Een potlood dat groeit? Ja, het is echt waar! Want zodra dit potlood te kort is om mee te schrijven, kan het in de aarde geplant worden. Een doosje met groeiende Sprout potloden kan dus onder meer gebruikt worden om het bewustzijn te verhogen voor het milieu. Wij hebben deze originele giveaways aan een architectenbureau geleverd. Zij ontwikkelden een project waarbij het milieu centraal staat. Bij de oplevering zijn deze unieke potloden uitgedeeld.  Ook hier sluit de giveaway weer goed aan bij het verhaal van het bedrijf. Origineel, multifunctioneel en duurzaam! Geïnteresseerd in dit product? Lees hier meer informatie over de groeiende potlood.

 

IT giveaway? Webcamcovers!

Webcamcover webcam gluurders hackers Computer laptop sticker camera afschermen ipad laptop veilig cadeau relatiegeschenk ZaaKado Rotterdam giveaway beurs zaakadotip

Een webcamcover houdt digitale gluurders en hackers buiten de deur. Met deze ingenieuze sticker schermt u de camera af van uw iPad, laptop, telefoon of ander device. Een super veilige en handzame giveaway voor uw relaties en potentiële klanten. Voorzie de webcam cover van uw full colour logo en u springt dagelijks in het oog bij uw doelgroep. De perfecte weggever voor techbeurzen, start-ups, ICT en software bedrijven, waar veiligheid voorop staat.

Geïnteresseerd in dit product? Wij hebben webcamcovers in verschillende soorten en maten. Ook duurzame! Lees hier meer informatie over de webcamcovers.

 

ZaaKado bedenkt de juiste giveaway met een verhaal

Het is voor ons elke keer weer een uitdaging. De klant adviseren met de juiste giveaway voor een beurs. Maar wij zijn er met onze jarenlange ervaring ook erg goed in. Dat durven we wel te stellen. Ons creatieve team brainstormt wekelijks om klanten te adviseren. Een goed voorbeeld is ook deze giveaway. Een reinigingsmiddel met een gepersonaliseerd etiket. Voor een fris begin! Een perfecte weggever bijvoorbeeld voor campings, vervoersbedrijven en schoonmaakbedrijven. Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar het is slimmer om u een advies op maat te geven. Dus heeft u geen idee welke giveaway u wilt geven? Of bent u op zoek naar een origineel promotie-artikel? Bel of mail ZaaKado. Wij bespreken dan graag met u alle mogelijkheden en ideeën.

 

Minimale afname en levertijd

De minimale afname en levertijden verschilt per product. Vraag gerust om meer informatie!

 

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in één van onze giveaways of relatiegeschenken? Vraag direct een offerte aan via info@zaakado.nl of bel ons via telefoonnummer: 085 – 486 37 50. Wij maken vrijblijvend een creatief voorstel voor uw specifieke geefmoment en/of voor het door u gewenste product.

ZaaKado B.V. | Hertzstraat 8 | 2652 XX Berkel en Rodenrijs | +31 (0)85-4863750 | info@zaakado.nl | www.zaakado.nl

Creatief ontzorgen!

 

 

    Vragen? Stel uw vraag hieronder: