Memoblok van gerecycled groeipapier

 

Weleens gehoord van een memoblok gemaakt van groeipapier? Dat is helemaal van deze tijd, want het is duurzaam en groen! Groeipapier is namelijk gemaakt van gerecycled materiaal. Er komt dus geen boom aan te pas! In het papier zitten bloemzaadjes verwerkt. Begraaf je het papier na gebruik in de aarde, dan groeien er op die plek mooie wilde bloemen uit. Dat is dubbel groen, want je recyclet op die manier gerecyclede relatiegeschenken!

ZaaKado heeft mooie producten van groeipapier, waaronder dus een handig memoblok en een memoset. Een ideaal zakelijk cadeau voor duurzame organisaties, die hun personeel en relaties graag een groen cadeau geven. Denk aan goede doelen, energieleveranciers, hoveniers en agrarische bedrijven, groene supermarkten, leveranciers van biologische producten, fabrikanten van elektrische auto’s en fietsen. Maar ook scholen, installatiebedrijven en de overheid zullen met natuurvriendelijke geschenken en promotie-artikelen hun duurzame initiatieven onderstrepen. Of stuur thuiswerkers een hart onder de riem met deze handige notitieblaadjes. Ze kunnen gewoon per brievenbuspost worden verstuurd en plakken overal op zonder lijmresten achter te laten!

 

Softcover memoblok (met groeipapier)

 

Dit mooie memoblok van groeipapier heeft een softcover en bevat 50 sticky notes. Handig om niets te vergeten, thuis of op kantoor! Zijn de memoblaadjes op? Niet weggooien! Want je kunt de cover (omslag) gewoon in de tuin planten! Wilde veldbloemen zullen uit de zaadjes in het papier groeien en de rest verteert op natuurlijke wijze in de aarde. Uiteraard bedrukken wij de cover met uw bedrijfslogo. Zo blijft uw organisatie tot het laatste velletje in beeld! Ook een mooie giveaway op beurzen en bijeenkomsten!

Specificaties memoblok met groeipapier

Afmetingen: 10 x 7,2 x 0,6 cm

Gewicht: ca 55 gram

Inhoud: 50 memoblaadjes met plakstrip

Gemaakt in: Europa

Bedrukkingsmogelijkheden: uw logo of marketingboodschap kunnen wij op de cover drukken (in full colour). Meer weten over het personaliseren van uw relatiegeschenken? Er is nog veel meer mogelijk. Vraag ons gerust vrijblijvend om advies.

Minimale afname: in overleg

 

Duurzaam cadeau: softcover memoset

Een complete set met memoblaadjes in een softcover groeipapier. Daarmee kun je alles onthouden! Deze memoset bevat 25 sticky notes en ook nog eens handige paginamarkers in drie kleuren. Zijn de memoblaadjes op? Plant de cover (omslag) buiten in de aarde en wilde veldbloemen zullen na een tijdje in de tuin groeien!

Specificaties Memoset met groeipapier

Afmetingen: 10 x 7,2 x 0,9 cm

Gewicht: ca 40 gr.

Gemaakt in: Europa

Bedrukking: uw logo of marketingboodschap kunnen wij uiteraard in full colour op de cover drukken. Wilt u meer weten over het personaliseren van deze relatiegeschenken? Er is nog veel meer mogelijk. Vraag ons vrijblijvend om advies!

Minimale afname: in overleg

 

Duurzame relatiegeschenken als brievenbuscadeau

Wilt u graag een duurzaam relatiegeschenk of give-away per brievenbuspost naar uw relaties of medewerkers (thuis) sturen? Dan zijn deze memo blocnotes ook een mooie verrassing! ZaaKado kan deze gadgets voor u in full colour bedrukken en zelfs de verzending naar de ontvangers voor u regelen. U hoeft dan alleen maar een adressenlijst in Excel bij ons aan te leveren en wij verzorgen alles van A tot Z. En geheel volgens de AVG-regels natuurlijk! Zodat thuiswerkers, klanten en andere relaties op tijd een natuurvriendelijk geschenk ontvangen. Uiteraard met een begeleidend kaartje vanuit uw organisatie. Een duurzame verrassing thuisbezorgd, dat is mooi geregeld!

 

Prijzen memoblok met groeipapier cover

De prijs van een memoblok gemaakt van groeipapier en bedrukt met uw logo is onder andere afhankelijk van het gewenste aantal en de gewenste leverdatum. Bel ons gerust voor meer informatie via 085-4863750. Of mail naar info@zaakado.nl.

 

Op zoek naar meer duurzame relatiegeschenken?

ZaaKado spot voor u de laatste trends. Niet alleen op het gebied van promotieartikelen voor beurzen en events. Ook als het gaat om duurzame of virusvrije relatiegeschenken, originele kerstpakketten of luxe eindejaarscadeaus. Wat u ook zoekt, wij zorgen ervoor dat uw relaties en medewerkers verrast worden met een origineel cadeau. Check onze website vol cadeau ideeën, voor elk geefmoment. Of laat ZaaKado voor u de beste producten ontdekken, ook cadeaus die door de brievenbus passen. Zoals deze duurzame tassen van Impact. Of een duurzame deurmat voor op kantoor. Wij denken graag met u mee en maken het helemaal op maat voor uw bedrijf.  Want uw logo kunnen wij op elk product of verpakking drukken. Meer info? Vul onderstaand formulier in of bel naar 085 486 3750.

 

 

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

Wil je nooit meer hoeven piekeren over originele relatiegeschenken, kerstpakketten of promotieartikelen? Met de Zaakado nieuwsbrief houden we je op de hoogte van alle nieuwe en verrassende producten voor jouw bedrijf. Schrijf je snel in en ontvang ca. zes keer per jaar een verse portie inspiratie:

    Vragen? Stel uw vraag hieronder: