Wijndoos rondom bedrukt met uw ontwerp

Vooral rond de feestdagen is een wijncadeau een feestelijk geschenk. Zeker als de wijndoos rondom bedrukt is met uw eigen logo en/of ontwerp! Want zo’n gepersonaliseerde wijndoos maakt een goede eerste indruk. Als kerstcadeau, eindejaarsgeschenk of in januari met de beste wensen voor het nieuwe jaar! En ZaaKado levert niet alleen universele kartonnen wijndozen, maar heeft ook voor elke maat wijnfles een passende wijndoos, die helemaal rondom is bedrukt in uw huisstijl. Dus ook voor die feestelijke bubbelwijn of bruisende champagnefles! Zo maakt u een onuitwisbare indruk bij uw personeel en relaties, en krijgen de wijn en uw organisatie de aandacht die het verdient.

 

Eigen ontwerp wijndoos

Dus zoekt u een gepersonaliseerd wijncadeau in een mooie geschenkverpakking? Dan is een eigen ontwerp wijndoos als relatiegeschenk een originele start, bijvoorbeeld aan het begin van het nieuwe jaar. U kunt een fles rode of witte wijn of  champagne cadeau geven aan thuiswerkers, aan trouwe klanten en nieuwe relaties, in elke sector! Voor uitzendbureaus, advocatenkantoren, cateringbedrijven en directies, maar ook voor IT bedrijven, financiële instellingen en onder meer accountants en consultants. De bedrukte wijndozen zijn los leverbaar, zodat u ze het hele jaar door kunt gebruiken. Maar ook als compleet relatiegeschenk of eindejaarsgeschenk, met uw favoriete wijn of champagne erin verpakt. Klaar om te geven! En vanzelfsprekend stoppen wij er desgewenst een begeleidend kaartje bij vanuit uw organisatie, zodat de ontvanger weet van wie dit luxe geschenk afkomstig is.

Even geen inspiratie voor een opvallende bedrukking van de wijndoos? Geen nood! Want ook dat kunnen wij voor u verzorgen. Het creatieve team van ZaaKado maakt graag een passend ontwerp voor uw bedrijf of instelling, zodat uw relatiegeschenken origineel worden bedrukt en op tijd worden geleverd.

 

Universele wijndoos rondom bedrukt (full colour)

 

De universele wijndoos met handige autolock sluiting is een mooie geschenkverpakking voor verschillende flessen wijn. Handig als u niet elke relatie dezelfde fles wilt geven. De wijndoos is gemaakt van schitterend gelamineerd karton en wordt rondom full colour naar uw eigen wensen en ontwerp bedrukt. Zo maakt u van een traditioneel relatiegeschenk echt iets bijzonders.

Specificaties

Materiaal: 6 mm dik, gestreken karton

Bedrukking: full colour rondom (aflopend) met bio-inkt

Formaat gevouwen: 88 x 88 x 330 mm met autolock sluiting

Minimale afname: 125 ex.

 

Wijndoos (rondom bedrukt) in diverse maten

    

Met uw eigen luxe wijn- of champagnedoos creëert u een persoonlijk en origineel relatiegeschenk dat bij iedereen in de smaak zal vallen. We maken de wijndozen van luxe gelamineerd 450 grams karton, die geheel naar uw eigen wensen en ontwerp in full colour worden bedrukt. De Bordeaux, Elzas en Bourgogne wijndozen hebben een bodem met Zweedse sluiting. De champagne doos heeft een stevige autolock bodem. Een luxe en milieuvriendelijke geschenkverpakking voor uw personeel of relaties!

Specificaties

Materiaal: 450 grams wit karton

Bedrukking full colour rondom (aflopend) met bio-inkt gedrukt

Verkrijgbaar in verschillende formaten:

  • 75 x 75 x 305 mm  (Bordeaux)
  • 75 x 75 x 330 mm (Elzas)
  • 85 x 85 x 305 mm (Bourgogne)
  • 88 x 88 x 330 mm (Champagne)

Minimale afname: 125 ex.

 

Uw wijncadeaus ook huis aan huis bezorgd

Voor veel bedrijven kost het teveel tijd om zelf zorg te dragen voor de distributie van relatiegeschenken en kerstcadeaus voor personeel en thuiswerkers. Gelukkig heeft ZaaKado daar een oplossing voor. Want wij kunnen u al het werk uit handen nemen door ook de bezorging, door heel Nederland, voor u te regelen. Het enige wat u dan hoeft te doen is een adressenlijst aanleveren. Wij doen de rest (geheel volgens de AVG-richtlijnen). Wel zo makkelijk en net zo attent naar uw personeel of relaties!

 

Prijzen wijndoos (rondom bedrukt)

De prijs van een wijndoos die rondom is bedrukt met uw eigen ontwerp, is onder andere afhankelijk van het gewenste aantal, het formaat wijndoos en de gewenste leverdatum. Bel ons gerust voor meer informatie via 085-4863750. Of mail naar info@zaakado.nl.

 

Op zoek naar mooie wijncadeaus?

ZaaKado spot voor u de laatste trends. Niet alleen op het gebied van promotieartikelen voor beurzen en events. Ook als het gaat om duurzame relatiegeschenken, originele kerstpakketten of luxe eindejaarscadeaus. Wat u ook zoekt, wij zorgen ervoor dat uw relaties en medewerkers verrast worden met een origineel cadeau. Check onze website vol cadeau ideeën, voor elk geefmoment. Of laat ZaaKado voor u de beste producten ontdekken, ook wijncadeaus! Zoals deze wijn in een brievenbuspakket. Of deze wijnkist en borrelplank in één. Wij denken graag met u mee en maken het helemaal op maat voor uw bedrijf.  Want uw logo kunnen wij op elk product of verpakking drukken. Meer info? Vul onderstaand formulier in of bel naar 085 486 3750.

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

Wil je nooit meer hoeven piekeren over originele relatiegeschenken, kerstpakketten of promotieartikelen? Met de Zaakado nieuwsbrief houden we je op de hoogte van alle nieuwe en verrassende producten voor jouw bedrijf. Schrijf je snel in en ontvang ca. zes keer per jaar een verse portie inspiratie:

    Vragen? Stel uw vraag hieronder: