De webshop giftcard: een veelzijdig geschenk

Vindt u het moeilijk om voor al die verschillende medewerkers of klanten het juiste relatiegeschenk te kiezen? Dan is de webshop giftcard een uitkomst! Want met deze cadeaukaart kan iedere ontvanger zijn of haar favoriete cadeau zelf online shoppen. De voucher is namelijk te besteden bij meer dan 300 populaire webshops, waaronder Zalando, Wehkamp, Weekendje Weg, Fonq, Lucardi, Omoda en de Bijenkorf. Je kunt het dan ook zo gek niet bedenken of je kunt het kopen met de webshop giftcard. En ZaaKado kan deze kaart vanzelfsprekend voor uw bedrijf  personaliseren, bijvoorbeeld door een geschenkverpakking te bedrukken geheel in uw huisstijl.

 

Verrassend brievenbusgeschenk voor thuiswerkers

Er zit nog een groot voordeel aan dit verrassende en luxe cadeau voor uw relaties. De kaart is namelijk ook in een luxe geschenkverpakking gewoon als brievenbuspakket te verzenden. Extra feestelijk met iets lekkers erbij… Wij verzorgen het allemaal voor u. Zo’n cadeau is perfect als bedankje voor thuiswerkers en voor relaties waar u niet altijd op bezoek kunt gaan. Kortom, de webshop giftcard is een gewild geschenk waarmee u volop online shopplezier cadeau geeft. Een geschenk voor mannen en vrouwen, voor jong en iets minder jong, voor alle doelgroepen.

 

De webshop giftcard als kerstgeschenk

     

Een cadeaukaart voor meer dan 300 webwinkels is ook een perfect kerstgeschenk! Om als brievenbuscadeau op te sturen naar uw personeel of klanten, met een lekkere snack of een klein cadeautje erbij. Of nog makkelijker: om digitaal naar uw doelgroep te versturen. Gewoon met een mailtje in je mailbox, waarmee je direct online kunt shoppen! Vraag ZaaKado naar de mogelijkheden, wij kunnen indien gewenst, het gehele traject voor u verzorgen.

Speciaal voor de feestdagen kan de webshop giftcard ook in een customized geschenkverpakking aan kerstpakketten worden toegevoegd. Bijvoorbeeld aan een kerstpakket als brievenbus geschenk! Zo geeft u een blijvend cadeau naar keuze, en dat betekent 100% tevreden ontvangers!

 

Zo werkt de webshop giftcard

 

De webshop cadeaukaart is zeer gemakkelijk te gebruiken bij meer dan 300 webwinkels. Bijvoorbeeld bij warenhuizen, voor een weekendje weg, voor kleding, schoenen, huishoudelijke apparaten, trendy woonaccessoires, sieraden en heel veel andere luxe en praktische producten. Zo gaat het in z’n werk:

  1. Ga naar www.webshopgiftcard.nl
  2. Check het saldo op de cadeaukaart en tot wanneer deze geldig is
  3. Bekijk het overzicht van aangesloten webshops
  4. Kies waar je wilt shoppen

Het bedrag op de giftcard hoeft niet in 1x besteed te worden. Deze is in meerdere delen en bij verschillende webshops te besteden. U kunt ook een restbedrag op de kaart laten staan en dit op een later moment besteden, binnen de geldende verzilveringstermijn.

 

Prijzen webshop giftcard

De prijs van een webshop giftcard bepaalt u zelf en is evt. ook afhankelijk van het custom made maken van de verpakking en de wijze van verzending. De vouchers kunnen namelijk op verschillende manieren overhandigd worden:

  • Als brievenbusgeschenk in een speciale brievenbusdoos.
  • In het kerstpakket, evt. in een mooie geschenkverpakking op maat gemaakt.
  • Digitaal, via een e-mail.

Bel ons gerust voor meer informatie via 085-4863750. Of mail naar info@zaakado.nl.

 

Op zoek naar meer originele relatiegeschenken?

ZaaKado spot voor u de laatste trends. Niet alleen op het gebied van promotieartikelen voor beurzen en events. Ook als het gaat om duurzame relatiegeschenken, kerstpakketten of eindejaarscadeaus. Wat u ook zoekt, wij zorgen ervoor dat uw relaties en medewerkers verrast worden met een origineel cadeau. Check onze website vol cadeau ideeën, voor elk geefmoment. Of laat ZaaKado voor u de beste producten ontdekken, ook voor brede doelgroepen. Zoals een custom made legpuzzel. Of een cadeaubon voor een Pathé Thuis film naar keuze. Wij denken graag met u mee en maken het gepersonaliseerd. Want uw logo kunnen wij op elk product of verpakking drukken. Meer info? Vul onderstaand formulier in of bel naar 085 486 3750.

 

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

Wil je nooit meer hoeven piekeren over originele relatiegeschenken, kerstpakketten of promotieartikelen? Met de Zaakado nieuwsbrief houden we je op de hoogte van alle nieuwe en verrassende producten voor jouw bedrijf. Schrijf je snel in en ontvang ca. zes keer per jaar een verse portie inspiratie:

    Vragen? Stel uw vraag hieronder: